Detoxifiere Minte, Suflet și Auto

Fiecare dintre noi începe ca un suflet pur. Spiritul nostru este pură. Ne răspunde la dragoste și confort ca suntem într-o stare de totală dependență de alții pentru supraviețuirea noastră în viață. Pe măsură ce creștem, începem să fie modelate și turnate de către oamenii care au grija de noi. În general, părinții noștri sau persoanele care ii ingrijesc. Ei ne învață credința lor, sol-ne în tradițiile lor și să ne conducă într-o varietate de directii. Personalitatea începe să ia formă influențată de bine care intenționează adulți și chiar de cei pe care îi imite. De multe ori, membrii familiei noastre cred că ei știu ce este mai bine pentru noi și ne conduce spre anumite căi. Pe măsură ce creștem, învățăm care comportamentelor noastre ne permite să primim ceea ce ne dorim și trebuie și ce comportamente nu sunt acceptate. De asemenea, am devenit conștient de o nevoie de a ajusta comportamentul și atitudinea atunci când, în prezența a diferite persoane din viața noastră. De-a lungul timpului, am început să simt un rol sau o poziție care ne sunt de așteptat să-și îndeplinească și ne răspunde la acest rol cererile. Aceste roluri pot veni de naștere, așteptările familiei sau circumstanțe.

Pe masura ce imbatranim, suntem bombardati cu o serie de gânduri, credințe și practici pentru noi să ia în considerare. Ca adolescenti si adulti tineri suntem preocupați cu montaj în și de a fi acceptat de alții. Ne-am ascunde în spatele măștilor sociale și să depună eforturi pentru a găsi pe cineva care ne va iubi, minimizarea vulnerabilitățile noastre, compromite credințele noastre și de multe ori pretind a fi cineva, nu suntem pur și simplu pentru schimbul de a avea pe cineva iubească și să ne accepte. După ce vom avea un destinatar de sentimentele noastre în vedere că am începe să se adapteze și să modifice cine suntem, astfel încât am putea-o cum par mai atrăgătoare. Fără un gând, vom începe să acționeze în mod diferit, vom modifica aspectul nostru, acțiunile și începe să restabilim prioritățile responsabilitățile noastre, credințele și obiectivele. Tot ce este nevoie în schimb de atenție și afecțiune. Într-un sens, vom crea o identitate falsă, de dragul de acceptare.

Mințile noastre sunt atacat cu ego-ul amețitor de imagini de perfecțiunea percepută în mod constant ne obligă să comparăm un comercializat industria construit pe materialism. Societatea se perpetuează credința în scopul de a obține fericirea ne încurajează să ne modelăm pe noi înșine după cele etichetate ca stelele. Serios, ce fel de societate responsabilă, permite o comercializate industria să ne seducă în cumpărarea de produse care ne duc mai departe de ceea ce suntem înăuntru? Iti garantez ca un designer de geantă de mână sau o pereche de super-eroic rularea pantofi nu te va face o persoană mai bună, nici nu va aveți o idee de cine interioară versiune de adevărat este doar de a le purta. Realitatea este relativ simplu, mai mult ne schimba pe noi înșine, în scopul de a fi cineva, nu suntem, cel mai nefericit și nemulțumit vom deveni în cele din urmă. Dacă suntem pretinzând a fi altceva decât cine suntem de fapt, e doar o chestiune de timp înainte de a începe să observați noastră nemulțumire și nefericire.

Relațiile noastre începe să eșueze.

nu reușesc relație

Mă simt înșelat și se plâng că partenerii noștri pur și simplu nu ne înțeleg sau grijă cum ne simțim. Vom da vina unul pe altul pentru ca nu sunt cine credeam noi că au fost. Vom începe ura noastră de locuri de muncă simți prins în capcană și forțat în situații noi nu sunt sigur cum am reușit să intru. Am vent la membrii familiei, prieteni și co-lucrătorilor în căutarea pentru ceva pentru a ne da un sentiment de pace. De multe ori ne uităm pe plan extern în loc de pe plan intern atunci când încearcă să facă față cu nefericirea noastră. Nu recunoaștem pasiune în viața noastră. Ne-am simți pierdut, victimizat, lasa-jos și de multe ori dezamăgiți de viață și de cele din ea. Chiar și credințele noastre religioase, pot sau nu pot oferi orice sentiment de speranță în acest timp.

În medie, la mijlocul vieții este momentul în care am devenit conștienți de toate nemulțumire în viața noastră. Ne-am simți epuizată și frustrată. Creșterea copiilor, la sfârșitul unei relații, moartea unei persoane dragi sunt de multe ori de evenimente care pot provoca noi la întrebarea propria noastră mortalitate. Să nu mai vorbim de a fi împins și tras în atât de multe direcții noi de-abia au avut timp pentru a reflecta în liniște pe cum de fapt am ajuns la acel moment în viața noastră. Vom începe sub semnul întrebării de ce ne-am născut. Care este scopul nostru și cât mai avem de trăit? Gândul de a încerca să mențină viața noastră este modul curent de funcționare pentru următorii douăzeci de ani poate părea de nesuportat, copleșitoare dacă nu complet inacceptabil.

Unii dintre noi începe căutarea pentru fantana de tineret sau mai spiritual locuri. Corpurile noastre se poate schimba, vom începe îmbătrânirea și noi o dată în viața noastră dai seama că noi nu poate fi capabil de a inversa ce se întâmplă la noi. Dintr-o dată ne simțim obligați de a schimba ceva în viața noastră, dacă numai pentru a ne da un sentiment de control din nou. Dulapuri deveni un joc cinstit. Ne aruncă obiecte vechi care nu ne mai servesc. Noastre înfloritoare birouri, cob web plin pod și peste care curge garaj, toate devin obiectul nostru de control ca ne moara prin cutiile de lucruri personale pe care le-am acumulat de-a lungul anilor. Amintiri din trecut, dintr-o dată sunt dat afară, împreună cu restul de gunoaie. Certificate și realizările-o dată atât de râvnit acum par atât de lipsite de importanță. Praf trofee și decolorat grade de recunoaștere părea sărăcăcios și de mică adâncime într-un fel.

Toate lucrurile de care am avut de a avea la un moment dat sunt aruncate la donarea gramada. Ne-am dat seama nu avem nevoie de toate elementele de care am fost exploatație pe, stocarea și compilarea lungul anilor. Cu dispersarea fiecare obiect nedorit, vom obține o amețitoare sentiment de usurare ca am dobândi un sentiment de nou găsit libertatea. Începe încet, face timp pentru a merge prin doar un singur dulap. Du-te prin și de a elimina obiecte vechi care nu se mai potrivesc sau sunt necesare, cutie-le și să le doneze pentru a-ți localiza sau de caritate la Crucea Roșie. Observa cum te simti. Vă recomandăm să înregistrați-vă gândurile și sentimentele într-o călătorie personală ca și cum ai începe dezintoxicare și de-aglomera viata ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagini

GiottoPress by Enrique Chavez